top of page

STOCK&CO ONTZORGT

Inkoop, verkoop | Bemiddeling | Taxatie
 

WILT U UW ANTIEK, ZILVER, SIERADEN OF ANDERE BOEDELGOEDEREN VERKOPEN?


Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot verkopen van uw antiek, zilver, sieraden of andere boedelgoederen via Stock&Co?
Mail ons dan gerust!

 

  • Voeg foto’s bij van de te verkopen items

  • Vermeld alle informatie die u over het of de item(s) heeft


Wij zullen beoordelen of het in de huidige markt interessant is om het door u aangeleverde in verkoop te nemen, en maken bij interesse een afspraak om de goederen in te nemen en vervolgstappen met u te bespreken.


TAXATIE OP LOCATIE
Een taxatie op locatie behoort tot de mogelijkheden. Hier zijn kosten aan verbonden, afhankelijk van de specifieke taxatieopdracht. Neem gerust contact met ons op!


CONTACT

T: 0653222156 (Gijs Looman)
E: gijslooman@gmail.com


WONINGONTRUIMING | ONTZORGING
 

U kunt bij ons ook terecht voor het leeghalen en bezemschoon opleveren van panden en overname van boedels, bijvoorbeeld bij verhuizing of overlijden. ons team van Stock & Co helpt u hierin graag met alle zorg en aandacht verder.


WONINGONTRUIMING | bijvoorbeeld bij verhuizing

Gaat u verhuizen, en weet u niet waar u met alle overgebleven spullen naartoe moet? Wij helpen u graag met het ontruimen van de woning. In overleg kunnen wij verkoopbare  boedelgoederen overnemen of voor u verkopen. De overige (niet-verkoopbare) goederen worden waar mogelijk aangeboden aan goede doelen en voor recycling. Grof vuil wordt zoveel mogelijk gescheiden afgeleverd bij afvalverwerkers. We kunnen indien gewenst uw woning bezemschoon opleveren, klaar voor de volgende bewoner. 


ONTZORGEN | na het overlijden van een dierbare

Wij gebruiken de term ‘ontzorgen’, omdat we graag een last van uw schouders af nemen. Vaak heeft u al genoeg om zich druk om te maken, en is het leegruimen van een woning na overlijden van een dierbare niet iets waar u mee bezig wilt zijn. Wij helpen u dan ook heel graag. U zoekt uiteraard eerst de goederen uit die voor u van (emotionele) waarde zijn. In overleg ruimen we de woning leeg, en bespreken de mogelijkheden tot overname of verkoop van bepaalde boedelgoederen. Dit alles gebeurt uiteraard met alle respect voor u en uw dierbaren. We leveren het pand desgewenst ook bezemschoon op; u heeft er dan geen zorgen meer aan.


​​CONTACT

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in geval van overname / verkoop van meubels, inboedels, of woningontruimingen door onze medewerkers van Stock&Co?

Neemt u dan gerust contact op met Gijs Looman, hij informeert u graag verder.

Gijs Looman

telefonisch: 06-53222156 of per email: gijslooman@gmail.com

Aan de Angstelkade in Nieuwersluis is de afdeling antiek, zilver & curiosa en het in antieke meubelen, boedelgoederen en woningontruiming gespecialiseerde Stock & Co gevestigd, evenals ons restauratie- en lijstenatelier.
 

Elke zaterdag van 10h - 15h bent u van harte welkom op de Angstelkade.
bottom of page