SERVICES

Taxaties, in en -verkoop van inboedel, ontruiming van uw woning of pand...
TAXATIES

U kunt bij Galerie Wijdemeren op afspraak terecht voor mondeling advies omtrent de waarde en echtheid van uw schilderijen, antiquiteiten en andere kunstvoorwerpen, alsmede de staat ervan en eventuele verkoopmogelijkheden.
Onze gratis taxatiedag vindt plaats iedere vrijdag tussen 11.00-17.00uur, aan de Herenweg 71-73 te Breukeleveen.

Onze specifieke expertise betreft schilderijen en aquarellen uit de 19e en 20ste eeuw, antiquiteiten en zilverwerk.
 
Deze service is uitsluitend bedoeld voor particulieren die vragen hebben over het in hun bezit zijnde stukken.
 
Ook is het mogelijk om een taxatie op locatie te laten doen, evenals taxaties voor vererving, etc. Daarnaast kunnen wij ook een officieel verzekerings- of taxatierapport voor u opstellen. Voor meer informatie over deze opties en de daarbij behorende tarieven kunt u contact met ons opnemen.  
ONTRUIMINGEN / BOEDELS

Bij ons kunt u ook terecht voor het leeghalen en bezemschoon opleveren van panden en overname van boedels, bijvoorbeeld bij verhuizing of overlijden. 

OPENINGSTIJDEN| COVID-19
 

Op dinsdag en zaterdag van 10.00-15.00u bent u van harte welkom om onze antiek en brocante outlet te bezoeken. Wij volgen de hygiënemaatregelen op die zijn gesteld door het RIVM om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Mocht u zich niet helemaal fit voelen verzoeken wij u vriendelijk om uw bezoek even uit te stellen. Voor gratis taxaties kunt op afspraak terecht! U kunt ons nog hiernaast altijd inschakelen voor ontruimingen op locatie.

Graag, veilig en wel, tot ziens in onze outlet!

E: Info@stockenco.nl,  T:0653222156 / 0641277246

Elke dinsdag en zaterdag van 10h - 15h bent u van harte welkom op de Angstelkade.
TAXATIES
 

In samenwerking met Kunstkamer Wijdemeren organiseren wij taxatiedagen. Iedere zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur kunt u bij ons op afspraak op de Angstelkade in Nieuwersluis terecht voor gratis taxatie.

Lees verder...

 AFSPRAKEN / ADVIES

 

Een afspraak maken voor advies of taxatie bij u thuis kan via het contactformulier of u kunt mij (Gijs Looman) bellen op:
06-53222156