top of page

Buste door Edouard Vereycken, in de shop!

Wij krijgen wekelijks bijzondere items binnen, en dit gepatineerde bronzen beeld door Eduoard Vereycken is ook weer zo’n blikvanger😍 Degene die wordt afgebeeld is ons onbekend, maar dat maakt het beeld zeker niet minder indrukwekkend! De kunstenaar Edouard Vereycken was een Belgische beeldhouwer, van wie het werk sterk werd beïnvloed door de impressionistische techniek van Auguste Rodin en de expressie die wordt gevonden in het werk van van Jef Lambeaux. Beide invloeden zien we ook in deze buste terug: de zachte vriendelijke uitdrukking, de subtiele beweging, en het grote gebaar waarmee deze persoon is weergegeven. Prachtig toch?!❤️ . Dit fantastische werk is te zien en te koop in onze webshop, maar ook in het echt te bekijken in onze antiek en brocante outlet aan de Angstelkade 2A. We zijn iedere dinsdag en zaterdag van 10.00-15.00uur geopend, kom gerust langs!

WWW.KUNSTKAMER.ONLINE

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page