top of page

Morris Minor 1000 Tourer cabriolet, bouwjaar 1962, in onze webshop!

Wauw!

Deze prachtige Morris Minor 1000 Tourer uit 1962 met stuur aan de linker kant is een lust voor het oog, en te koop in onze webshop! Het is een geweldige auto om mee te touren, en rijdt prima. De auto heeft 15 jaar stilgestaan in een garage, en is dus in nette staat gebleven. Op 13 maart 2020 is er groot onderhoud uitgevoerd, waarbij de auto rijdend is gemaakt en uiteraard is gekeurd. De auto vergt nog wel wat onderhoud wanneer u hem in perfecte staat wenst te hebben, denk bijvoorbeeld aan roest verwijderen, maar als weekend-auto is hij nu al fantastisch.

Bouwjaar: 1962 Tellerstand: 87.283 Brandstof: benzine Kleur: groen Versnellingsbak: manueel Aantal cilinders: 4 Deuren: 2 deuren Categorie: oldtimer

Stuur: links

Kenteken: DM-19-84

BEKIJK IN DE WEBSHOP

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page