top of page

Perzische tapijten, nu in de webshop!

De mensen die al vaker bij ons over de vloer zijn geweest weten dat wij gek zijn op Perzische tapijten 🥰 We hebben er veel, en ze liggen bij ons in iedere ruimte! Ze brengen een fantastische sfeer met zich mee, een kamer is gelijk gezellig en daarbij heb je je eerste eye-catcher al liggen 😍 We hebben vele kleden in onze outlet Stock&CO aan de Angstelkade 2A, maar we zijn ook druk bezig ze online beschikbaar te maken. De eerste paar staan er al op! Neem eens een kijkje in de webshop, of kom gezellig langs in onze galerie of outlet ❤ . Onze galerie is geopend iedere wo, do, vr van 11.00-17.00uur. Stock&CO is geopend iedere dinsdag en zaterdag van 10.00-15.00uur. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page