top of page

18e eeuws eetkamerstoeltje van vruchtenhout, nu in de webshop!

Zo, neem maar eens even plaats op deze 18e eeuwse eetkamerstoel van vruchtenhout, en droom lekker weg 🥰 Al zittend op dit stukje geschiedenis vragen wij ons af... Wie zou allemaal op deze stoel hebben gezeten? Waar heeft hij gestaan, en van welk heerlijk diner is hier gegeten? De allerleukste vraag is natuurlijk: hoe fantastisch zou hij wel niet staan in jouw interieur?! Kom gerust proefzitten, we zijn vandaag geopend tussen 10u en 15u❤ . Afmetingen: hoogte rugleuning 80 cm, zithoogte 41 cm, breedte 41 cm, diepte 31 cm. Prijs: €60,- . Deze en nog veel meer andere stoelen zijn te zien en te koop in onze outlet aan de Angstelkade 2A te Nieuwersluis. We zijn iedere dinsdag en zaterdag geopend van 10.00-15.00uur, dus kom gezellig langs!

WS00042 18e eeuws eetkamerstoeltje van vruchtenhout

WWW.KUNSTKAMER.ONLINE

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page