top of page

WS00123, Wedgwood servies "Conway of Eturia & Barlaston", 6-persoons

Nu in onze webshop!

De set bevat: Grote ronde lage schaal: 32.5 cm Extra grote ovale hoge schaal: 38 cm (zeer fraai en zeldzaam exemplaar) 2x kleine ovale lage schaaltjes: 23 cm Grote lage schaal rechthoek: 37,5 cm Grote ovale lage schaal: 30 cm 2x lage schalen, vierkant: 25 cm 6x dinerbord: 26,5 cm 6x ontbijtbord: 23 cm 6x koffiekop en schotel, schotel: 13 cm 6x theekop en schotel, schotel: 14,5 cm Theepot, suikerpot en melkkannetje Botervloot 2x kleine diepe schaaltjes: 13,5 cm 6x grote diepe schaaltjes: 16 cm 6x gebaksschotel: 16 cm 6x sideplate: 13 cm 2x hoog klein schaaltje: 12 cm 1x asbakje

Staat: redelijk. Is gebruikt, enkele items lichte gebruikersvoorwaarden, maar onbeschadigd (geen schilfers of scheuren)

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op voor het afstemmen van de betaling, en het afhalen of verzenden van uw bestelling. U kunt per mail contact met ons opnemen via info@kunstkamer.online. Ook kunt u bellen of appen naar 0641277246. Wij helpen u graag verder!

GRATIS AFHALEN | VERZENDING IN OVERLEG

WWW.KUNSTKAMER.ONLINE

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page