top of page

WEBSHOP LIVE! KUNSTKAMER.ONLINE

Onze outlet heeft nu ook een online shop!

Over kunstkamer.online

Wij zijn een online outlet met een grote voorraad (800m2) aan kunst, antiek, zilver, serviesgoed, brocante, curiosa en kunstvoorwerpen. We hanteren verrassend vriendelijke prijzen en verzorgen ook online taxaties. U bent zowel online als in onze winkel welkom om onze producten te bekijken en te bestellen. Bekijk onze online-collectie hier!

Bent u ergens naar op zoek, en ziet u het niet tussen ons online-aanbod staan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben een groot handelsbestand, en kunnen u helpen bij uw zoektocht naar het perfecte item.

Kunstkamer.online is onderdeel van Kunstkamer Wijdemeren VOF, een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver.

WWW.KUNSTKAMER.ONLINE

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page