top of page

Sigarettenhouder met speeldoosfunctie, nu in onze webshop!

Sigarettenhouder met speeldoosfunctie, werkend!

Dit is echt fantastisch! Ondanks dat roken natuurlijk niet meer de positieve, sociale reputatie heeft die het vroeger had, blijft deze sigarettenhouder uit 1930 een bijzondermooi object dat nog altijd prachtig geëtaleerd kan worden op uw bureau. Dit is namelijk niet alleen een sigarettenhouder, het heeft een werkende speeldoosfunctie! Een bijzonder stukje geschiedenis die nog steeds de nodige entertainment verzorgt. Bovenop de houder regeert een trotse leeuw, waarnaast ook dag en datum aangegeven worden. Mooi én praktisch, we love it!

BEKIJK IN ONZE WEBSHOP

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page