WEBSHOP LIVE! KUNSTKAMER.ONLINE

April 16, 2020

Onze outlet heeft nu ook een online shop!

 

Over kunstkamer.online

 

Wij zijn een online outlet met een grote voorraad (800m2) aan kunst, antiek, zilver, serviesgoed, brocante, curiosa en kunstvoorwerpen. We hanteren verrassend vriendelijke prijzen en verzorgen ook online taxaties. U bent zowel online als in onze winkel welkom om onze producten te bekijken en te bestellen. Bekijk onze online-collectie hier!

Bent u ergens naar op zoek, en ziet u het niet tussen ons online-aanbod staan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben een groot handelsbestand, en kunnen u helpen bij uw zoektocht naar het perfecte item.

Kunstkamer.online is onderdeel van Kunstkamer Wijdemeren VOF, een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver.

 

WWW.KUNSTKAMER.ONLINE

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Huidige Openingstijden

January 29, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief