Sigarettenhouder met speeldoosfunctie, nu in onze webshop!

April 16, 2020

Sigarettenhouder met speeldoosfunctie, werkend!

 

Dit is echt fantastisch! Ondanks dat roken natuurlijk niet meer de positieve, sociale reputatie heeft die het vroeger had, blijft deze sigarettenhouder uit 1930 een bijzondermooi object dat nog altijd prachtig geëtaleerd kan worden op uw bureau. Dit is namelijk niet alleen een sigarettenhouder, het heeft een werkende speeldoosfunctie! Een bijzonder stukje geschiedenis die nog steeds de nodige entertainment verzorgt. Bovenop de houder regeert een trotse leeuw, waarnaast ook dag en datum aangegeven worden. Mooi én praktisch, we love it!

 

BEKIJK IN ONZE WEBSHOP

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Huidige Openingstijden

January 29, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief