top of page

Op afspraak open!


Op dinsdag en zaterdag van 10.00-15.00u bent u van harte welkom om onze antiek en brocante outlet op afspraak te bezoeken. Wij volgen de hygiënerichtlijnen op die zijn gesteld door het RIVM om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Mocht u of een van uw huisgenoten zich niet helemaal fit voelen verzoeken wij u vriendelijk om uw bezoek even uit te stellen. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt schenken wij zoals gewoonlijk met alle liefde een kop koffie of thee voor u in, en kunt u met een gerust hart rondstruinen tussen onze uiteenlopende collectie. Graag, veilig en wel, tot ziens in onze outlet! . www.stockenco.com Info@stockenco.com 0653222156 0641277246 .

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page