Op afspraak open!

March 18, 2020

 

Op dinsdag en zaterdag van 10.00-15.00u bent u van harte welkom om onze antiek en brocante outlet op afspraak te bezoeken. Wij volgen de hygiënerichtlijnen op die zijn gesteld door het RIVM om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Mocht u of een van uw huisgenoten zich niet helemaal fit voelen verzoeken wij u vriendelijk om uw bezoek even uit te stellen. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt schenken wij zoals gewoonlijk met alle liefde een kop koffie of thee voor u in, en kunt u met een gerust hart rondstruinen tussen onze uiteenlopende collectie. Graag, veilig en wel, tot ziens in onze outlet!
.
www.stockenco.com
Info@stockenco.com
0653222156
0641277246
.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Huidige Openingstijden

January 29, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags