top of page

Nieuwjaarsborrel Galerie Wijdemeren en Stock&Co


2020 is niet alleen een nieuw jaar, maar ook het begin van een nieuw decennium. We willen dit bijzondere momentum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen we u graag uit om samen met ons deze nieuwe periode in te luiden op zondag 26 januari. Wij zien dit als het uitgelezen moment om stil te staan bij het 15-jarig bestaan van onze galerie, en u op de hoogte te brengen van onze nieuwste plannen en mogelijkheden.

Auteur Jan Cees van Duin zal aanwezig zijn om zijn nieuwste boek ‘Klaas Koster, Kunstschilder in het Gooi’ te presenteren. Na deze boekpresentatie vindt de verkoop plaats waarbij u het boek door Jan Cees kunt laten signeren.

Zangeres Nadia Kadhim zal de middag opluisteren met sfeervolle live-muziek.

U heeft ruimschoots de tijd om door onze galerie te dwalen en te genieten van de speciaal voor de gelegenheid ingerichte expositie. Uiteraard staat er een heerlijk hapje en drankje voor u klaar. Wanneer u niets wilt missen van het unieke programma doet u er goed aan om tussen 14.00 en 14.30 uur al binnen te lopen. De eerste 50 bezoekers verrassen wij graag met een bijzonder presentje. Graag tot ziens in onze galerie.

Herenweg 71-73 te Breukeleveen. www.galeriewijdemeren.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page