top of page

Très Parisien!


Très Parisien, een toonaangevend modetijdschrift gepubliceerd tussen 1920 en 1936, had als doel om de vrouwen van Parijs een voorproefje te geven van de nieuwste mode. De prachtige pochoirs in de magazines laten de Haute Couture van dat moment zien en de artikelen geven achtergrondinformatie over ontwerpers en nieuwe collecties.

De illustraties en de kledingstukken doen denken aan de kunst en architectuur van die tijd. De strakke lijnen van de Art Deco en de speelse patronen van de Art Nouveau komen samen in deze elegante en soms over-the-top kledingstukken. Met een collectie van deze magazines waan je je echt in het Belle Epoque!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page