top of page

Gratis taxatie dagen op de Angstelkade


GRATIS TAXATIE EN ADVIES

Vraagt u zichzelf weleens af wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken? Of wat het zou kosten om een schilderij schoon te laten maken of restaureren? Stock en Co en Galerie en Kunstkamer Wijdemeren bieden een gratis mondeling advies met betrekking tot niet alleen de waarde en de echtheid van uw schilderijen, antiquiteiten en andere kunstvoorwerpen, maar ook de verkoopmogelijkheden. Wij beschikken over de specifieke expertise en kennis met betrekking tot schilderijen en aquarellen uit de 19e en 20ste eeuw, antiek, meubels, sieraden en zilverwerk. Deze service is uitsluitend bedoeld voor particulieren die vragen hebben over in hun bezit zijnde stukken.

Gratis Taxatiedagen

Wij organiseren regelmatig gratis taxatiedagen voor schilderijen, antiek, kunst, zilver en overige boedelstukken. Kijk voor de data op onze website. Daarnaast taxeren wij ook op afspraak. U kunt daarvoor bellen: 06-53222156 (Gijs Looman) of 06-41277246 (Jeanette Schipper. of mailen: info@galeriewijdemeren.nl.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page