Gratis taxatie dagen op de Angstelkade

December 31, 2016

 

GRATIS TAXATIE EN ADVIES

Vraagt u zichzelf weleens af wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken? Of wat het zou kosten om een schilderij schoon te laten maken of restaureren? Stock en Co en Galerie en Kunstkamer Wijdemeren bieden een gratis mondeling advies met betrekking tot niet alleen de waarde en de echtheid van uw schilderijen, antiquiteiten en andere kunstvoorwerpen, maar ook de verkoopmogelijkheden. Wij beschikken over de specifieke expertise en kennis met betrekking tot schilderijen en aquarellen uit de 19e en 20ste eeuw, antiek, meubels, sieraden en zilverwerk. Deze service is uitsluitend bedoeld voor particulieren die vragen hebben over in hun bezit zijnde stukken.

 

Gratis Taxatiedagen

Wij organiseren regelmatig gratis taxatiedagen voor schilderijen, antiek, kunst, zilver en overige boedelstukken. Kijk voor de data op onze website. Daarnaast taxeren wij ook op afspraak. U kunt daarvoor bellen: 06-53222156 (Gijs Looman)  of 06-41277246 (Jeanette Schipper. of mailen: info@galeriewijdemeren.nl.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Huidige Openingstijden

January 29, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief